PRAWA AUTORSKIE

Wszelkie materiały (zdjęcia, filmy, artykuły) umieszczone na tej stronie podlegają ochronie na mocy ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. O prawie autorskim i prawach pokrewnych (dz.u. 1994 nr 24 poz. 83). Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów zamieszczonych na tej stronie, bez wyraźnej zgody autora, jest zabronione.

POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISU WWW.YES-YES.PL

1. Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich ze strony fotograficznej.

 

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest Aleksandra Zegarowska Efemeria Studio, NIP: 6852247496, REGON: 181057494

 

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym.

Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

 

4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika.

 

5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:

a) poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje

b) poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].

c) Komentarze Facebook

Facebook Comments to usługa komentowania treści udostępniana przez firmę Facebook Inc., umożliwiająca użytkownikowi dodawanie komentarzy i dzielenie się nimi na platformie Facebook.

 

6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

 

7. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego.

 

8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

 

9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła.

Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

Aby wyłączyć lub ograniczyć działanie polików cookies na swoim komputerze zapoznaj się z informacjami dostępnymi na stronach producenta używanej przez Ciebie przeglądarki internetowej

 

10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego.

O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

 

11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych.

Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.yes-yes.pl. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

 

W razie wątpliwości co do któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji – zapraszamy do zakładki KONTAKT.